fredag 15 oktober 2010

DÅ VAR DET GJORT: Christina ansöker om skilsmässa



Under onsdagen bekräftade Christina Aguilera att hon separerat från maken Jordan Bratman. Nu har sångerskan även lämnat in skilsmässoansökan, rapporterar Tmz.

Enligt nyhetssajten har X-tina uppgett ”oöverkomliga meningsskiljaktigheter” som anledning till uppbrottet, trots att det ryktas om att hon ska ha varit otrogen mot sin make.

Tmx uppger även att paret ska ha skrivit ett äktenskapsförord som innebär att ”inkomst och tillväxt för Aguilera innan äktenskapet, under äktenskapet och från och efter separationsdatumet anses som separat egendom”. Sångerskan vill dessutom göra det omöjligt för Jordan från att söka underhåll.

I ett kort uttalande till People berättade Christina häromdagen att fullt fokus ligger på att se till att sonen Max, 3, får en god uppfostran, och enligt Tmz ansöker hon nu om delad vårdnad över honom.

— Även om jag och Jordan har separerat så är vårt engagemang för Max lika starkt som tidigare, sa hon tidigare till People.

Trots att Christina alltså nu alltså tagit det slutgiltiga steget i separationen verkar hon hålla humöret uppe och fotograferades igår tillsammans med Max med ett stort leende på läpparna.

Sångerskan hade tagit med sig sonen till Mr. Bones Pumpkin Patch i Los Angeles där de bland annat åkte rutschkana tillsammans och skrattade ihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar